De nieuwste actie!

De vakantie is nu echt weer voorbij Vanaf donderdagmorgen 20 augustus, 9 uur, staan...

Lees verder

Wij zijn weer open !

De vakantie is nu echt weer voorbij Vanaf donderdagmorgen 20 augustus, 9 uur, staan...

Lees verder

Fifty Fifty Tolbert,
de bekende kledingzaak met producten voor jong en oud, is een begrip als het gaat om betaalbare kleding van hoge kwaliteit. Niet voor niets is de lijfspreuk van de onderneming ‘waarom duur als het Fifty Fifty kan’! Klanten uit de wijde omgeving, goeddeels uit het hele Noorden, weten de weg te vinden naar de unieke Tolberter kledingzaak. Anne-Heerke en CorryTolbert – Anne Heerke Lourens en echtgenote Corry runnen hun kledingzaak nu bijna 19 jaar en hebben de winkel gemaakt tot wat het nu is. Een begrip in welhaast het gehele Noorden als het gaat om betaalbare kleding van hoge kwaliteit. Met zichtbaar plezier en enthousiasme werkt het actieve echtpaar dagelijks in ‘hun’ prachtig en zeer overzichtelijk ingericht bedrijf. Daarnaast zijn het ras-optimisten met een positieve kijk op de toekomst. ‘Ons assortiment omvat naast een zeer breed spectrum aan spijkerbroeken voor jong en oud ook reguliere, trendy en modiueze vrijetijdskleding. Natuurlijk van eerste kwaliteit en voor een betaalbare prijs, dáár gaan we voor. Voor iedereen een kwaliteitsbroek van kindermaat 140 tot en met volwassenen maat 60 en betáálbaar.

Fifty Fifty Tolbert, dat past iedereen:
aldus Anne Heerke en Corry. Ze zijn terecht trots dat ze hun gezette doelstellingen, welke als resultaat hebben zeer veel tevreden klanten die regelmatig bij hen terugkomen, realiseren. Veel ondernemers hebben het in deze tijd moeilijk. Winkels moeten de broekriem aansnoeren om overeind te kunnen blijven’, aldus Lourens. Toch ziet de spijkerbroekenwinkel Fifty Fifty-eigenaar het nieuwe jaar niet zo somber in, zo laat hij in een gesprek weten. Volgens de enthousiaste ‘broekenkoning’ zoeken steeds meer consumenten in deze tijd een betaalbare broek en andere kleding. ‘De consument koopt in deze ‘moeilijke’ tijden steeds bewuster. Daarom zal van een echte dip in het komende jaar bij óns geen sprake zijn. De klant(en) merkt de gevolgen van de crisis nu pas echt in de portemonne. Juist daarom verwachten wij het nu nóg drukker te krijgen. Ons beleid met betaalbare prijzen betaalt zich nu en in de toekomst uit’, aldus Anne Heerke Lourens.

Kredietcrisis:
De reden wijdt Lourens aan de kredietcrisis. ‘Je ziet het nu ook in de supermarkt(en). De, goedkopere, huismerken worden steeds populairder en dit effect verschuift zich ook naar het aanschaffen van kleding’. Aan kwaliteit hoeft men overigens niet in de boeten bij de kledinggigant in Tolbert. De enthousiaste ondernemer vervolgt zijn relaas. ‘Veel van ‘onze’ broeken komen rechtstreeks uit dezelfde fabrieken als de duurdere merkbroeken. De broeken die wij verkopen hebben precies dezelfde kwaliteit, maar zijn veel voordeliger omdat ze worden verkocht zonder de te dure labeltjes. Tegenwoordig betalen de consumenten meer voor het merk en het labeltje die ze er bij de fabrieken opnaaien, dan voor het product zelf. Men moet maar eens de website www.veeltedurelabeltjes.nl raadplegen. Het zal veel duidelijk maken van wat ik bedoel’, aldus Lourens, tussendoor diverse klanten helpend die tevreden met een aankoop huiswaarts keren.

Komeet:
Als een komeet naar Tolbert’, is een kreet die het bedrijf gebruikt in de reclame-radiospotjes die veelvuldig te horen zijn. De unieke kledingzaak is gevestigd aan de Hoofdstraat 44 in Tolbert. De fraaie winkel is geopend op donderdag 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur. Zaterdag is de winkel van 9:00 tot 17:00 uur geopend voor de vele klanten uit de wijde regio. Niet alleen voor spijkerbroeken maar alle ‘bovenmode’ als truien, jacks, shirts, overhemden, T-shirts en blouses is in ruime mate voorhanden. Overtuig uzelf in deze unieke winkel.